Solstråla Studio

Åpning i august 2017!

Solstråla Studio - Kursprogram

Høst 2017

fom uke 34 tom 50 (stengt uke 40-42)

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Åpent Pusterom

drop in

kl 10-11

for avspenning & ro & refleksjon

* aromaterapi og rolig musikk. Plukk et sitat for ettertanke & inspirasjon

Solstråla Morgenyoga

Mei

kl 9.30-10.30

*Samlivskurs

Mei

kl 9.00-11.00

(etter avtale)

Mini PREP holdes 3 ganger med 2-timers økter

helversjon PREP (12t) holdes 6 ganger med 2-timers økter)

kl 9.00-11.00

StrålaYoga

Energi

Mei

kl 9.30-10.45

*Enkelttime

Mei

kl 10-12

avtales på forhånd

Velg mellom yoga, skoleyoga, dans

*Solstråla

Lørdagsyoga med frokost-smoothie

9.30-11.00

Følgende lørdager:

19.08

16.09

30.09

okt, nov, des dato kommer nærmere

 

 

Stråla Yoga Skånsom

Mei

kl. 12-13

 

*Enkelttime

Mei

kl 11-12

avtales på forhånd

Tilbud:

Velg mellom yoga, skoleyoga, dans

*Samlivskurs

Mei

kl 12-14

(etter avtale)

Mini PREP holdes 3 ganger med 2-timers økter

helversjon PREP (12t) holdes 6 ganger med 2-timers økter)

*Samlivskurs

Mei

kl 12-14

(etter avtale)

Mini PREP holdes 3 ganger med 2-timers økter

helversjon PREP (12t) holdes 6 ganger med 2-timers økter)

Åpent Pusterom

drop in

kl 13-14

for avspenning & ro & refleksjon

* aromaterapi og rolig musikk. Plukk et sitat for ettertanke & inspirasjon

*Danse-workshop

kl 12-15

Mei

evt. gjestelærer

Orientalsk dans /

Klassisk Persisk Dans / magedans

annonseres her eller etter avtale

 

Solstråla Barneyoga

Mei

kl. 14.30-12.15

Kurs 1: uke 34-39

Kurs 2: uke 43-50

Mei har kurs på Hurum Yoga

kl. 13-14

Solstråla

Ungdomsyoga

Mei

kl. 15-16

Kurs 1: uke 34-39

Kurs 2: uke 43-50

Mei har kurs i Hurum Yoga

kl. 14.30-15.30

kl.19.15-20.15

Inspirasjons-stund om meditasjon

drop in

kl. 19-20.30

Utvalgte fredager.

Datoer:

1/9, 29/9, 3/11

Se egen plan.

*Each One Teach One

ulike kursholdere lærer bort det de kan!

workshop-basert, 2-3 t

 

kl. 12-15

 

Se egen kursplan.

Stråla Yoga Flow

Energi/Core/Relax/Styrke

Mei

kl. 18.00-19.15

Mei har kurs på Hovtun Kulturhus

17.30-20.15

Stråla Yoga Relax

Mei

kl 18.45-19.45

 

 

Magedans

Azadeh

kl. 18.00-19.00

Kurs 1: uke 43-46

Kurs 2: uke 47-50

 

 

 

Timebeskrivelser

Stråla Yoga-timer er kjent for å være overkommelige timer for alle fordi det er ikke posisjoner og teknikk som er i fokus, det er Du! Denne yogaformen har i fokus å trives og bli bedre kjent med kroppen sin mens man oppdager at man kan oppnå og mestre mye med mindre anstrengelse. Yoga som fremmer vennlig innstilling til seg selv og økende kapasitet i enhver kropp. Les mer om Strala Yoga her.

Stråla Yoga Skånsom Myk rolig yoga som åpner, avspenner og styrker skånsomt. Passer godt for de som ønsker å slippe utfordrende bevegelse og bygge opp bevegeligheten ekstraskånsomt.

Stråla Yoga Energi Yoga som revitaliserer, kvikner og styrker

Stråla Yoga Relax Yoga som avspenner, tøyer godt og beroliger kropp og sinn

Stråla Yoga Flow Varierende Stråla-timer som etablerer en fin Stråla praksis, timer rullerer mellom basics, energi, relax, core (kjernemuskulatur) og styrke

 

Solstråla Barneyoga 4-6kl.

Vi skaper gledesfylt, konkurransefri fellesskap der vi beveger oss innenfor yogas struktur på en koordinert og utforskende måte.

Tilrettelagte yogaøvelser der koordinasjon, balanse

og oppmerksomhetsevner får spennende utfordringer. Vi øver på en god menneskelig egenskap (f. eks. trygghet, utholdenhet, selvdisiplin etc.) både i sinn og kropp. Hver time har en slik egenskap som tema. Enkle meditasjonsøvelser på starten og slutten av timen.

 

Solstråla Ungdomsyoga 13-15 år

yoga tilrettelagt for ungdommer som ønsker å

@ ha det gøy i bevegelse uten prestasjoner

@ øve på å finne ro og glede ved både enkle og utfordrende stunder

@ lære stressmestring

@ øke tro på seg selv og lære strategier for å fremme både psykisk og fysisk helse

Solstråla Morgenyoga Skånsomt vekkende og energiserende morgen flow. Deilig start på dagen! Fint for også de som er helt nye for yoga og vil prøve litt!

Solstråla Lørdagsyoga med smoothie - morgenyoga (alle nivåer) med enkel med sunn smoothiefrokost. En gang i måneden.

 

Orientalsk Dans - Persisk Bandari dans, bevegelse til orientalske rytmer med sosial danseglede, moro er viktigst, ikke teknikk. Utforsk nye bevegelser som åpner skuldre og hofteområde. Det blir god trim mens du har det moro! Timen avlsuttes med deilig avspenning, gjerne med en orientalsk fortelling. Les mer her.

Klassisk Persisk Dans - gammel vakker kunstdans, som kalligrafi i bevegelse, dans med åndelig dybde. Les mer her.

 

Magedans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åpent Pusterom - Solstråla er åpent for en avslappende og forfriskende pustepause i hverdagen! Rom for ren velvære.

Lån en matte, evt. et pledd, finn deg en solflekk på gulvet, legg deg eller strekk litt på deg. Ta inn roen fra stillhet & rolig musikk og den beroligende aromaduften i luften. Kanskje strekke litt eller bare ligge i ro. Kanskje får du litt Shiatshu-leaning for å slappe litt mer av dersom du velger å lukke øynene. Mei kan gi en ca. 10 min. håndmassasje med aromaterapi (bruk av terapeutisk eterisk olje) dersom du ønsker det. Meld ved påmelding dersom du ønsker det. En mulighet å plukke en sitat for ettertanke eller inspirasjon. Sitatet er ditt etter at du har plukket det :-) Det er ingenting du MÅ gjøre, bortsett fra å bidra til roen i rommet (helst ikke snakke mye, hviske) og bare forsvinne i "din egen boble".

 

Inspirasjonsstund (utvalgte fredager)

Disse samlingene introduserer og forener hovedhensikten i verdens meditasjonstradisjoner og inspirerer å etablere egen intuitiv meditasjonsspraksis, å dyrke sitt eget åndelig liv.

 

Inspirasjonsstunder skaper en stemning for ro og ettertanke og gir mulighet å høre på og lese ulike inspirerende tekster fra verdens ulik åndelige lære til vakkert musikk. Et slags hverdagsmeditasjon i fellesskap.

 

Vi går utfra at mennesket er som en delikat og avansert helhet, som er like mye det åndelige som det fysiske i sin opprinnelig essens, og at meditasjon er både et behov og en en ferdighet i mennesket, noe som kan utvikles gjennom hele livet for å bedre den totale livskvaliteten. Å ivareta og å komme i kontakt med vårt indre behøver ikke være komplisert eller knyttet til en bestemt tradisjon. Vi henter kunnskap, inspirasjon og tips fra ulike livssyn og åndelige tradisjoner og øver også litt på pust og intensjonssetting for så å kjenne på måter som kan skape gode rammer for individuell praksis, noe som til syvende og sist du setter for deg selv. Her kan du hente ideér og inspirasjon nemlig for det, uten å måtte identifisere deg med eller tvinge deg til en spesifikk tilnærmingsmåte.

 

Inspirasjonsstunder forsøker å gi et slags ukentlig inspiriasjonssprøyte til vårt indre liv. Mens yoga setter i gang gode prosesser i å forene både kropp og sinn, og i å sette seg i kontakt med med seg selv for å dyrke en mottakelig tilstand av både fysisk og psykisk velvære, gir inspirasjonsstunder en anledning for å utforske sjelens natur & dyrke eget åndelig liv inspirert av verdens utallelige tradisjoner og åndelig lære, som kan tenkes å ha den samme intensjonen tross forskjellige tilnærmingsmåter. Man trenger ikke en guru for å lære dette, men et åpent menneskesyn og sinn som er nysgjerrig på kildene som er tilgjengelig for oss. Du velger selv hva som funker best for deg!

Se egen plan for inspirasjonsstunder her.

 

Each One Teach One - ulike kursholdere lærer bort det de kan. Kurs alt fra dans, håndverk, strikking, helserelaterte temaer til teknologi, forelesninger. Følg med her hva som skjer!

 

 

Følgende timer merket med tegnet * foran holdes for et individ, et par eller bestemt gruppe etter avtale. Privattimer og samlivskurs etter avtale. Workshop, inspirasjonskurs og evt. andre arrangementer annonseres på workshop & arrangementer.

 

* Privattimer Yoga /Skoleyoga/Dans - Ute etter mer skreddesydd time for dine ønsker? Ta kontakt! Disse timene kan kjøres på studio eller på et sted der den/de som bestiller legger til rette.

*Samlivskurs PREP Tilrettelagt kurs for et par på Solstråla Studio. Velg mellom Mini PREP eller Helversjon PREP. Les mer her

*Danse-workshop 3-timers dansekurs for å lære seg en hel dans. Velg mellom Persisk Bandari eller Persisk Dans. Les og se mer om disse dansestilene her.

 

Azadeh tilbyr magedanstimer som passer uansett alder og form. Magedans har vært i livet hennes i 32 år. Hun har vært innom med forskjellige dansekurs opp gjennom årene. Men magedans er noe hun alltid går tilbake til. Det er morsomt, lett å få til og lett å bli glad av, sier hun. Prøv en annerledes og morsom treningsform!

Solstråla Studio er heldig å ha Azadeh med på laget!

Solstråla Studio

Solstråla Studio er et sted for positiv selvutvikling, bevegelse, læring & velvære for deg som er, eller ønsker å bli bedre livsnyter og livsstudent! Bli bedre på å ta vare på og kjenne hele deg mens du kommer i bedre form, har det moro og er med på et positivt fellesskap.

 

Dette er den fysiske basen for Schulz Radiance der meste parten av kursene foregår mens Mei også holder kurs i noen utvalgte steder i Hurum.

 

En rekke kurs på yoga & dans holdes på Solstråla men stedet er også basen for PREP samlivskurs. Oppførte tidspunkter for samlivskurs et tilgjengelige for par som ønsker å ta kurset på Solstråla. Morgenyoga, åpent Pusterom, inspirasjonsstunder, enkelttimer, workshop/andre kurs & arrangementer byr på en variasjon av berikende former for læring, velvære og fellesskap på studio.

 

Se oversikten over kursene og meld deg på & bli med på et hyggelig fellesskap av livsnytere og livsstudenter!

tlf. 470 26 892

adresse:

Hurumveien 38, Åros

inngang til venstre på samfunnshuset

 

Følg med på kursprogram på denne siden eller på facebook-siden (lenke nedenfor)

for å få med deg hva som skjer på Solstråla Studio!

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

Copyright @ All Rights Reserved