Solstråla Studio

Solstråla Studio - TIMEPLAN

Høst 2017

kurs fom uke 34 tom 50 (ingen kurs iuke 40, 41, 42)

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Stråla Yoga

Energi/Styrke

Mei

kl 10.00-11.15

Impuls massasje

Daiva

Solstråla Morgen Flow /

Energi

Mei

kl 10.00-11.15

Impuls massasje

Daiva

*Samlivskurs

Mei

kl 9.00-11.00

(etter avtale)

Mini PREP holdes 3 ganger med 2-timers økter

helversjon PREP (12t) holdes 6 ganger med 2-timers økter)

 

Impuls massasje

Daiva

 

Stråla Yoga Skånsom

Mei

kl. 12.00-13.15

Informasjon & Booking: Impuls Massasje

Stråla Yoga Skånsom

Mei

kl. 13.00-14.15

Informasjon & Booking: Impuls Massasje

*Samlivskurs

Mei

kl 12-14

(etter avtale)

Mini PREP holdes 3 ganger med 2-timers økter

helversjon PREP (12t) holdes 6 ganger med 2-timers økter)

 

*Solstråla

Lørdagsyoga 9.30-11.00

Morgen Yoga Flow med sunn & forfriskende frokost-smoothie

Følgende lørdager:

16.09

30.09

11.11

09.12

 

Privattime

YOGA inkl Shiatsu-terapi

Mei

ma/on kl. 14-16

Målområder:

- mot angst

- for bedre selvfølelse, sinnsro, positivt kroppsbilde

-bedre kropp- og sinnforbindelse og kroppsbeherskelse

-nedstressing

 

Impuls massasje

Daiva

 

Solstråla Barneyoga

Mei

kl. 15.30-16.30

Impuls massasje

Daiva

Impuls massasje

Daiva

*Danse-workshop

kl 12-15

Mei

evt. gjestelærer

Orientalsk dans /

Klassisk Persisk Dans

Følgende datoer: 2/9, 23/9

Les mer her.

Stråla Yoga Flow

Energi/Core/

Relax/Styrke

Mei

kl. 18.00-19.15

 

Stråla Yoga Relax

Mei

kl 19.00-20.15

 

 

 

 

 

Åpent Pusterom

livssynsåpen meditasjon

gratis

kl. 19.00-20.30

Utvalgte fredager.

Datoer:

1/9, 29/9, 3/11

Se egen plan.

*Each One Teach One

kl. 12-15

ulike kursholdere lærer bort det de kan!

workshop-basert, 2-3 t

 

Se egen kursplan.

 

Timebeskrivelser

Stråla Yoga-timer er kjent for å være overkommelige timer for alle fordi det er ikke posisjoner og teknikk som er hoved- fokus, det er Du! Denne yogaformen har i fokus å trives og bli bedre kjent med kroppen sin mens man oppdager at man kan oppnå og mestre mermed mindre anstrengelse. Yoga som fremmer vennlig innstilling til seg selv og økende kapasitet i enhver kropp. Du trenger ikke å kunne navn på yogaposisjoner på sanskritt for å følge med eller meditere i kor. Jordnær yoga der fokus er i deg. Les mer om Strala Yoga her.

 

Stråla Yoga Skånsom Myk rolig yoga som åpner, avspenner og styrker kroppsbevissthet. Passer godt for de som ønsker å slippe utfordrende bevegelse og bygge opp bevegeligheten skånsomt. En deilig avbrekk midt i uka, for både å øke bevegeligheten og styrke på en skånsom måte eller avspenne og berolige både kropp og sinn.

8-ukerskurs f.o.m. 23. oktober, eller 5-ukers kurs fom 15.11. Ta kontakt hvis du ønsker å hoppe på kurset!

 

Stråla Yoga Energi morgen flow / Energi&Styrke mer dynamisk yoga, som revitaliserer, kvikner og styrker. Styrk fokus og hensiktsmessig energibruk både i kropp og sinn. Få en god start til uka, mer energi og vitalitet i kropp og sinn! Stråla Yoga Energi/Styrke er enda mer dynamisk og kraftull flow.

 

 

Stråla Yoga Relax Yoga som avspenner, tøyer godt og beroliger både kropp og sinn. Ypperlig selvpleietid midt i uka!

8-ukerskurs f.o.m. 25. oktober.Ta kontakt hvis du ønsker å hoppe på kurset!

 

Stråla Yoga Flow Varierende Stråla-timer som etablerer en fin Stråla praksis, timer rullerer mellom basics, energi, relax, core (kjernemuskulatur) og styrke. Man får hele spekteret fra rolig avspennende, utttøyende yoga til styrkende og revitaliserende yoga, fin helpakke for de som liker variasjon!

Plasser igjen! Ta 8-ukerskurs f.o.m. 23. oktober. Ta kontakt hvis du ønsker å hoppe på kurset!

 

Solstråla Barneyoga 4-6kl.

Vi skaper gledesfylt, konkurransefri fellesskap der vi beveger oss innenfor yogas struktur på en koordinert og utforskende måte.

Tilrettelagte yogaøvelser der koordinasjon, balanse

og oppmerksomhetsevner får spennende utfordringer. Kurset oppmuntrer til positiv selvutvikling. Vi øver på en god menneskelig egenskap (f. eks. trygghet, utholdenhet, selvdisiplin etc.) både i sinn og kropp. Hver time har en slik egenskap som tema. Enkle meditasjonsøvelser på starten og slutten av timen.

8-ukerskurs f.o.m. 25. oktober

 

Solstråla Ungdomsyoga 13-15 år

yoga tilrettelagt for ungdommer som ønsker å

@ ha det gøy i bevegelse uten prestasjoner

@ øve på å finne ro og glede ved både enkle og utfordrende stunder

@ lære stressmestring og styrke positivt selvbilde

@ øke tro på seg selv og lære strategier for å fremme både psykisk og fysisk helse

Solstråla Lørdagsyoga med smoothie - morgenyoga med sunn smoothiefrokost. Skånsomt vekkende og energiserende morgen flow. Deilig start på dagen! Passer alle. Cirka en gang i måneden. Mer info her.

 

Privattime Yoga- inkl Shiatsu-terapi

Bestill en yogatime skreddesydd for dine behov. Du får guidet bevegelse, meditasjon og enkel Shiatsu-behandling tilpasset dine behov. Fint alternativ for de som ikke trives eller kan binde seg til gruppetime og ønsker å få individuelt tilpasset yoga. Ta kontakt for en avtale for personlig skreddesydd time for deg.

Timen inkluderer enkel Shiatsu-terapi i nakke/skulder-, hender/armer og legg/ankel/fotområder.

Målområder:

meditasjonsveiledning - enkle meditasjons- og pustøvelser

bedre selvfølelse

positivt kroppsbilde

økt sinnsro & mindre angst

nedstressing

bedre total fysisk- og psykisk helse, sunn kropp- og sinn forbindelse

skånsom bevegelsestrening eller styrketrening via naturlig bevegelse

 

Orientalsk Dans - Persisk Bandari dans, bevegelse til orientalske rytmer med sosial danseglede, moro er viktigst, ikke teknikk. Utforsk nye bevegelser som åpner skuldre og hofteområde. Det blir god trim mens du har det moro! Timen avlsuttes med deilig avspenning, gjerne med en orientalsk fortelling. Les mer her.

Klassisk Persisk Dans - gammel vakker kunstdans, som kalligrafi i bevegelse, dans med åndelig dybde. Les mer her.

 

Solstråla Privattime - ønsker du en skreddesydd yoga- eller dansetime for dine behov for å komme i gang med en av disse bevegelsesformene uten å måtte være en del av gruppe. Eller er du ute etter å lære noe spesifikt eller få mer målspesifikk yoga for dine behov? Yoga, skoleyoga og persisk dans er alternativene for en privattime. Ta kontakt og fortell hva du er ute etter, så lager vi en avtale!

 

Impuls Massasje

En rekke massasjeformer å velge mellom: Japansk Shiatsu-massasje, klassisk massasje, Sport-massasje, anti-cellulitt-, ansikt-, hode-, aromaterapi- og pararmassasje. Les mer og booke her.

 

Åpent Pusterom - livssynsåpen meditasjon (utvalgte fredager)

Åpent Pusterom skaper en stemning for ro og ettertanke og gir mulighet å høre på og lese ulike inspirerende tekster fra verdens ulik åndelige lære til vakkert musikk. Et slags hverdagsmeditasjon i fellesskap der det er også skapt rom for å dele sang, bønn eller sitater fra egne inspirasjonskilder. Vi skaper og deler opplevelsen sammen mens rom og rammer for lesing (etter tema) er tilrettelagt.

 

Disse samlingene (utvalgte fredager) introduserer og forener hovedhensikten i verdens meditasjonstradisjoner og inspirerer å etablere egen intuitiv meditasjonsspraksis, å dyrke sitt eget åndelig liv.

 

Gangen på treffene går cirka følgende:

1. FINN ROEN. Når du kommer kan du hente en matte, yogablokk og pledd. Finn en behagelig sittende stilling på matta. De første 5-10 min. bruker vi kun til stillhet og å komme i rolig avslappet stemning. Mulig det blir tipset om pusteteknikk og gjort noen enkle yogabevegelser for å finne roen i kroppen eller en kort guidet meditasjonsøvelse. Ta inn roen ved å lytte til pusten din eller musikken. Avspenning i kropp og sinn.

 

2. OPPLØFT DITT INDRE. En runde med lesing fra utvalgte kilder. Vi sender et brett rundt i sirkelen. Plukk en lapp med sitat. Lytt til det som blir lest.Sitatene leses tur etter tur med litt musikk mellom lesingen (helt ok å stå over å ta en sitat dersom man kun ønsker å lytte). Det tas kanskje en runde til for å lese ferdig utvalgte sitater. Prøv å fokusere og reflektere over det som blir lest og det som gjør et inntrykk og vekker noen gode tankebølger ved deg. Prøv å filtrere støy fra forstyrrende tanker, fokuser kun på det meningsfylte, det som fester seg ved ditt hjerte. La den meningsfylte indre dialogen få litt plass i ditt indre i musikkpausene mellom lesingen, eller la stundene passere, og kun observer hva som skjer ved deg.

 

3.DEL DET DU VERDSETTER MED ANDRE? En fri runde der man kan dele en sang, lese en bønn, favoritt dikt, visdomsord eller mantra som betyr noe for deg. Tenn et lys for noen som du ønsker å sende noen gode tanker til.

-Mulig å ta et instrument dersom man spiller noe! Ta gjerne med en bok, sitat eller et instrument for å bidra til denne delen! Helt åpent og frivillig, de som ønsker, bidrar med det de kommer med.

 

4. SOSIALT SAMVÆR & ENKLE FORFRISKNINGER

Gratis inngang, men send en melding dersom du/dere kommer.

Velkommen!

Se egen plan for Åpent Pusterom her.

 

Each One Teach One - ulike kursholdere lærer bort det de kan. Kurs alt fra dans, håndarbeid og annen ferdighetstrening, helserelaterte temaer til teknologi og forelesninger. Følg med her hva som skjer!

 

 

Følgende timer merket med tegnet * foran holdes for et individ, et par eller bestemt gruppe etter avtale. Privattimer og samlivskurs etter avtale. Workshop, inspirasjonskurs og evt. andre arrangementer annonseres på workshop & arrangementer.

 

*Samlivskurs PREP Tilrettelagt kurs for et par på Solstråla Studio. Velg mellom Mini PREP eller Helversjon PREP. Les mer her

*Danse-workshop 3-timers dansekurs for å lære seg en hel dans. Velg mellom Persisk Bandari eller Persisk Dans. Les og se mer om disse dansestilene her.

 

Solstråla Studio

Nyåpnet studio i Åros for selvpleie og positiv selvutvikling!

 

Studio tilbyr massasje, yoga, dans, velvære & læring for deg som er, eller ønsker å bli bedre livsnyter og livsstudent! Bli med på et positivt fellesskap der fokus er i å ta bedre vare på og bevege seg i tråd med seg selv mens du kommer i bedre form, får en god dose avspenning både i form av massasje og bevegelse og opplever glede & velvære.

 

Kurs: En rekke kurs på yoga & dans holdes på Solstråla men stedet er også basen for PREP samlivskurs og andre kurs/workshop/arrangementer. Oppførte tidspunkter for samlivskurs et tilgjengelige for par som ønsker å ta kurset på Solstråla.

 

Massasje: Booking på en rekke type massasjeformer av en profesjonell massør tirsdager og torsdager, evt. fredag og lørdag morgen/dag er også mulig.

 

Ta en titt på timeplanen og booke din tid for selvpleie, bevegelse og læring! Joine vårt fellesskap av livsnytere og livsstudenter!

tlf. 470 26 892

adresse:

Hurumveien 38, Åros

inngang til venstre på samfunnshuset

 

Vi er på Facebook! Følg med på fortløpende nyheter og oppdateringer på det som skjer!