Dansekurs

Dans deg glad til orientalske rytmer!

 

Persisk Impro dans

Timen passer alle som er nysgjerrige på å danse til orientalske rytmer i friere form og ønsker å komme i form eller øke glede i livet ved å danse. Vi utforsker alt fra enkle folketrinn til grasiøse oppløftende bevegelser og former. Få fram gudinnen ved deg! Vi inntar en utforskende og improviserende holdning. Ingen komplett koreografi eller avansert koordinasjon kreves å læres. Kom som du er, gjør Deg!

 

Gledesfylt, oppløftende og revitaliserende time der du får lov å være Deg! Timen startes med kort enkel oppvarmende yogasekvens fulgt av en danseøkt. Timen avsluttes med kort uttøyende yogasekvens og hvilende meditasjon & avspenning ved å lytte til en orientalsk fortelling eller en annen inspirerende tekst fra Østen!

 

Tid: utvalgte lørdager 12.00-15.00 på Solstråla Studio

eller etter avtale med din virksomhet!

 

 

Dansebakgrunn til Mei

Jeg har danset gjennom mitt hele liv. Først var det ballett over flere år i barndomstid på ganske så seriøst nivå, så var det noen psoradiske jazz dans og magedanskurs, men gjennom årene forble den Persiske Dansen fra mine røtter nær mitt hjerte! Lært først av min mor, noen få opptredener med henne var jeg også heldig å oppleve. Jeg begynte å utforske den grasiøse klassiske formen av Persisk dans i voksen alder, ble helt oppslukt av det en periode, delte gleden av det ved å holde noen kurs og opptre ved noen anledninger, både med profesjonelle dansere og med et par av mine ivrige studenter. Jeg opptrer og leder dans fortsatt gjerne ved noen fest/festival eller frivillige anledninger og ønsker å dele dansegleden ved å holde timer på drop in basis eller kurs etter avtale.

 

Følg med  på  lenken til venstre for å finne ut når neste drop in time eller workshop holdes!

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei SchulzKontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Kulturhuset Hovtun

Prestegårdsalléen 2-4

3490 Klokkarstua

 

Heggedal Innbyggertorget

Heggedalsbakken 6

1389 Heggedal

 

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid.

Copyright @ All Rights Reserved