Om din guide

Mei, klar for å tjene Deg

Jeg er grunnleggeren for bedriften Schulz Radiance og instruktøren og kurslederen for Solstråla Yoga & Selvutvikling.

Jeg er utdannet pedagog (adjunkt, samfunnsfag, UiO), sosiolog, Stråla Yoga Guide (Stråla Yoga, New York) & Meditasjon Guide, foredragsholder for stress- og livsmestring, også kursleder i PREP samlivskurs (Modum Bad)

Jeg stiftet min egen virksomhet for å samle undervisningen på alle de tingene som jeg finner meningsfylte til én kursvirksomhet, og denne prosessen krystalliserte seg etterhvert til en samlet tjeneste for helhetlig velvære & positiv selvutvikling. Den fysiske basen for en del av tjenestene, Solstråla Studio åpnet sine dører i august 2017 mens per dato tjenestene tilbys på en rekke steder der det gryr av aktivitet og inkludering eller etter avtale hos målgruppe.

 

Jeg har alltid vært fascinert av helheten ved mennesket, koblingen og samspillet mellom den ytre og indre virkeligheten ved oss og helhetstenking har alltid resonnert med meg. Jeg er overbevist over at mye av menneskehetens lidelser skyldes av en manglende kontakt med denne helheten og vår indre potensiale. Vi trenger både idelogisk (verdibasert) og mekanisk verktøy for å bedre forstå og takle vår menneskelige virkelighet. Våre tanke- og trosystemer og vitenskapelig forståelse må gå hånd i hånd for å finne gode løsninger. Det foregår et paradigmeskifte i det sosiale og vitenskapelige klimaet. Den seneste forskningen innenfor Mind & Body Medicine og økende interesse for bevissthetens og tankenes rolle i livene våre har skiftet fokus fra å finne mekaniske løsninger og svar utenfra (f. eks. til å takle stress) til å søke svar og løsninger ved vår indre virkelighet og tro på innenfra ut-prosessen som noe ganske så virkningsfullt dersom vi tar tak i verktøy og kapasitet som er iboende i vår bevissthet.

Solstråla Yoga & Selvutvikling tilbyr arenear for å trene på å oppnå bedre kontakt med seg selv og andre, en god helhetsfølelse og bedre livskvalitet ved hjelp av bevegelse (yoga, dans) og bevissthetstrening (mindfulness & meditasjon)

Når helsa eller relasjoner begynner å gi varselsignaler er det ofte en konsekvens av å ha fremmedgjort seg selv (ofte ubevisst, livets "jag" tar over) fra vår sann natur, naturen ved og rundt oss. Når enten det intellektuelle eller kroppslige fokus tar overhånd, overtenker eller overdriver vi ved å leve i beredskapsmodus (dvs. vi stresser), gir dette også uttrykk i dømmende forhold til andre eller i et negativt forhold til oss selv; vi fører negativ selvdialog og behandler kroppen som et objekt som trenger stadig "fiksing". Følelser av manglende helhetsfølelse og stress er tegn på manglende kontakt med vårt indre...  Vi er muligens den mest connected (sosiale medier) generasjonen, men muligens stadig mindre connected til oss selv... for å sette den moderne trenden på spissen. Men det finnes gode nyheter! 

Vi har alltid et valg å gjøre noe med situasjonen. Ressurssene finnes ved oss, rundt oss i naturen og i kunnskap og verktøy skapt av forskning og menneskelig utvikling.

 

For å takle livets utfordringer og stress, må vi aller først lære å takle oss selv. Start ved å danne et mer vennlig forhold til det. Vårt hele vesen, ikke kun én isolert del av det. Oppløft ditt menneskesyn, så oppløfter du deg selv. Vi er faktisk fantastisk avansert helhet som søker balanse og harmoni for å fungere optimalt, både individuelt og kollektivt.

Du er skapt med kropp, sinn og sjel. Ta vare på helheten, bring dine essenser i harmoni.

 

Alt dette kan heldigvis læres, og det er nok grunnen til at vi er her!

Bli med meg på å øve på å frigjøre kapasitet, kreativitet og utsråling til et nytt nivå!

Jeg som guide stiller meg ydmyk med alltids lærende holdning til denne læringsprosessen som er unik for én og hver, mens noen universale lover ruler. Vi velger våre tanker, og de blir våre følelser, noe som igjen blir vår virkelighet. Tilfredshet og helsa handler i grunnen om valg. Velger vi helhet over sneversynthet, mykhet over motstand, fred over konflikt, flyt over anstrengelse på både kropp og sinn, så finner vi sann styrke, sinnsro & velvære. Finn vein hjem til din sann essens og potensiale. Du er allerede hel og har alt du trenger inn i deg for å endre kursen til noe bedre i ditt liv.

 

Dine valg for Din helse og Ditt liv


Det er aldri for sent å legge om levevaner til noe bedre og mer bærekraftig!

Du er ditt livs leder og kan sette deg i en spennende prosess for å bli enda bedre leder for ditt liv & helse.

Vi kan forme vår skjebne ved å velge å prioritere tiden vår annerledes, bevege oss mer naturlig og danne mer ekte kontakt med oss selv og andre mennesker. Bli med på et fellesskap der vi øver nemlig alt dette.

Senk ned tempo

Stopp opp litt, glem alle mål og  fokuser mer på prosessen

Lytt  og kjenn etter

Lytt til det som skjer på innsiden, lær deg å bli mer oppmerksom på deg

Pust dypt

Skap mer rom på innsiden, lær deg å bruke pusten din bedre

Responder til kroppens og sinnets signaler

Velg å tro på det du hører ved å lytte mer. Gjør noe med det som ber om en endring ved deg.

Lev i tråd med deg selv og naturen

Når helsa eller relasjoner begynner å gi varselsignaler er det en konsekvens av å ha fremmedgjort seg selv fra vår sann natur ved oss og naturen rundt oss. Men det finnes gode nyheter! Vi har alltid et valg å gjøre noe med situasjonen. Ressurssene finnes ved oss, rundt oss i naturen og i kunnskap og verktøy skapt av forskning og menneskelig utvikling.

For å takle livets utfordringer og stress, må vi aller først lære å takle oss selv. Bli venner med oss selv.

Du er skapt med kropp, sinn og sjel.

Ta vare på alle tre, bring dem i harmoni.

Alt dette kan heldigvis læres,

og det er nok grunnen til at vi er her!

Bli med på å øve på å frigjøre din kapasitet og utstråling til et nytt nivå!

Schulz Radiance

Å danne et positivt forhold til andre

begynner ved å

forme

et positiv forhold

til deg selv.

Stråla Yoga

Bestill nyhetsbrev


Ønsker du å motta våre siste nyheter om det som skjer via epost?

Skriv din epostadresse nedenfor, eller følg med på oss på Facebook på Solstråla Studio!

 

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei SchulzKontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Kulturhuset Hovtun

Prestegårdsalléen 2-4

3490 Klokkarstua

 

Heggedal Innbyggertorget

Heggedalsbakken 6

1389 Heggedal

 

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid.

Copyright @ All Rights Reserved