Mei, klar for å tjene Deg

Jeg heter Mei, driver min kursvirksomhet Schulz Radiance og er grunnleggeren til Solstråla Studio. Jeg er utdannet pedagog (adjunkt, samfunnsfag), sosiolog, ivrig yogi & sertifisert Stråla Yoga Guide ved Stråla Yoga (New York) og sertifisert kursleder i PREP samlivskurs ved Modum Bad.

Jeg stiftet min egen virksomhet for å samle undervisningen på alle de tingene som jeg finner meningsfylte til én kursvirksomhet, og denne prosessen krystalliserte seg etterhvert til en samlet tjeneste for helhetlig velvære & positiv selvutvikling. Den fysiske basen for tjenestene, Solstråla Studio åpnet sine dører i august 2017.

Solstråla Studio tilbyr et miljø for indre ro, velvære, harmonering mellom kropp og sjel, positiv selvutvikling og livsglede. Yoga, mindfulness, dans, verktøy for selvpleie, selvbevissthet, refleksjon og kommunikasjon kan gjøre et betydningsfullt forskjell for livskvalitet.

Når helsa eller relasjoner begynner å gi varselsignaler er det ofte en konsekvens av å ha fremmedgjort seg selv (ofte ubevisst, livets "jag" tar over) fra vår sann natur, naturen ved og rundt oss. Enten det intellektuelle har tatt overhånd, vi overtenker eller lever i overlevelsesmodus, dvs. vi stresser, gir dette også uttrykk i dømmende forhold til andre eller i et negativt forhold til kroppen vår som et objekt som trenger stadig "fiksing", og sjela har vi lite kontakt med. For å sette den moderne trenden på spissen. Men det finnes gode nyheter!

Vi har alltid et valg å gjøre noe med situasjonen. Ressurssene finnes ved oss, rundt oss i naturen og i kunnskap og verktøy skapt av forskning og menneskelig utvikling.

For å takle livets utfordringer og stress, må vi aller først lære å takle oss selv. Start ved å danne et mer vennlig forhold til det. Vårt hele vesen, ikke kun én isolert del av det. Vi er faktisk fantastisk avansert helhet som kun ønsker balanse og harmoni for å fungere optimalt.

Du er skapt med kropp, sinn og sjel. Ta vare på alle tre, bring dem i harmoni.

Alt dette kan heldigvis læres, og det er nok grunnen til at vi er her!

Bli med meg på å øve på å frigjøre kapasitet, kreativitet og utsråling til et nytt nivå!

Jeg som guide stiller meg ydmyk med alltids lærende holdning til denne læringsprosessen som er unik for én og hver, mens noen universale lover ruler. Vi velger våre tanker, og de blir våre følelser, noe som igjen blir vår virkelighet. Tilfredshet og helsa handler i grunnen om valg. Velger vi mykhet over motstand, fred over konflikt, flyt over anstrengelse på både kropp og sinn, så finner vi sann styrke, sinnsro & velvære.

 

Velg en tjeneste som taler til deg og start i dag!

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei Schulz

 

 

Kontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Solstråla Studio

Hurumveien 38, Åros

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid

Copyright @ All Rights Reserved