Kontakt og påmelding

KONTAKT&PÅMELDING

Schulz Radiance

tlf. 470 26 892

epost: mei@schulzradiance.no

 

Betaling på konto:

65802747548

 

Meld din interesse eller meld deg på kurs via kontaktskjema til høyre.

Alle henvendelser svares. Påmelding innen kursstart..

.

Nærmere informasjon sendes på mail etter påmelding: gjelder alle avgitstyper; semester/drop-in/kurs etter avtale.

Nærmere kursstart får du bekreftelse dersom kurset kjøres, samt faktura

.

Fint at du gir beskjed dersom du har tenkt å ta en gratis prøvetime (=dersom du ikke velger å delta videre i kurset, belastes ikke prøvetimen).

Drop in pris på yoga- og dansetimer er 150,-/time. Ønsker du å ta timer av og til men ikke kan binde deg på et kurs, så er drop in et fint alternativ! Meld deg på drop in via skjema til høyre.

 

Husk å fylle ut din epostadresse og skrive hele navnet og boadresse ved påmelding for å motta faktura. Ved vipps-betaling bruker du tlf. nummeret ovenfor.

 

Fullført betaling sikrer deg plass på kurset. Betaling er bindende og refunderes ikke etter oppstart av kurs. Ved spesielle grunner, lager vi en grei avtale.

 

Fikk du vite om kursene etter kursstart? Ingen problem, du kan fortsatt bli med! Ved påmelding etter kursstart trekkes det 100,-/time fra abonnementprisen for timene som ikke er brukt. Manglende oppmøte på allerede oppstartet kurs refunderes ikke.

 

Ved PREP-veiledning, benytt kontaktskjema til høyre. Dersom du ønsker å være anonym, skriv "anonym" på navnfelte og bruk Vipps -betaling.

 

Lurer du på noe mer? Ta kontakt!

 

 

 

 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved