Persisk dans

Radiance & Grace

Persisk Dans

Høst 2017

2 workshop til høsten planlagt!

Se nærmere på kursprogram og workshop-program.

 

Radiance & Grace

Schulz Radiance tilbyr både kurs og danseoppdrag innenfor Persisk Dans.

Mei Schulz er en danser (dansernavn Mei Minoo) innen Klassisk Persisk dans og opptrer ved bestilling ved ulike feiringer, kulturelle eller veldedige arrangementer! Ta kontakt for bestilling eller spørsmål.

 

Radiance & Grace - utsråling og grasiøsitet dyrkes i en og hver uansett størrelse eller danseerfaring! Persisk dans skaper herlig danseglede til oppløftende og rytmisk musikk, øver uttrykksfylle og grasiøse arm- og håndbevegelser og skaper fint samspill mellom armer, skuldre, hofter og føtter .

 

Schulz Radiance mener dans er for alle, ikke kun for de som skal bli proffe og opptre på scenen! Timene er ikke basert på nivåer slik at alle kan oppleve glede og mestring! Fra tidenes begynnelse har dans vært en av menneskenes mange uttryksformer som taler utenom ord og intellekt, skaper fellesskap og får oss til føle oss vel, fri, hel, gir nye krefter og inspirasjon.

 

Dans skal være feiring av livet! Den skal åpne og knytte hjertene sammen. Her skal en og hver føle seg flotte og utfolde seg i denne vakre uttrykksformen!

 

Radiance & Grace har to dansetilbud som du kan lese mer om nedenfor. Ønsker du et av kursene i ditt nærmiljø, privattimer eller kurs/workshoptil en bestemt gruppe på et bestemt sted/tid, ta kontakt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansekurs

Klassisk Persisk dans

Timer som øver den klassiske formen i persisk dans, en vakker og grasiøs, tidløs danseform som åpner hjertet både for danseren og tilskueren med sine vakre, uttrykksfulle hånd- og armbevegelser. Dersom du synes kalligrafi er vakkert, så er klassisk persisk dans sammenlignet med kalligrafi i kroppens bevegelser. Dansestil som egner seg som både solo- eller gruppedans, fokus i teknikk og koreografi. Vi øver klassiske bevegelser; samspillet mellom vakre grasiøse hånd- og armbevegelser, små nyanserte skuldre- og hoftebevegelser og fottrinn med flyt og letthet. I løpet av kurset øves en koreografi, tilpasset til nivå som passer til gruppa. Kom og utforsk denne dansen, det blir en opplevelse uansett om du er ute etter å bare utforske noe nytt eller krydre danserepertoaret ditt.

 

Se kursprogrammet for annonserte kurs. Det annonseres nye workshop (endagskurs), følge med her! Dette kan også bestilles/avtales der dere skulle ønske et kurs. Ta kontakt for avtale!

 

Persisk Dans (Bandari)

Den persiske "magedansen"

Timer med mer folkelig preg. Herlige rytmer, fokus i lettere åpne hånd-, og armbevegelser og hofter. Vi beveger oss primært til dansestilen Bandari fra sørvest Iran og den friere stilen fra nyere tid. Bandari kan kalles den persiske "magedansen" med romsligere og saktere hoftebevegelser påvirket av både afrikansk og arabisk musikk og dans. Her blir det hyggelig samvær og sosial danseglede! ! Du bli varm mens du får utfolde deg i bevegelser som løsner og åpner skulder- og hofteområde på en ikke krevende måte. Fottrinn og armer får et herlig samspill. Overkommelig koordinasjon for alle. Timen avsluttes med deilig uttøying og avspenning, gjerne med en orientalsk fortelling.

 

Se kursprogrammet for annonserte kurs.

Workshop-basert.

 

Følg med her for informasjon om nye kurs eller ta kontakt for en avtale!