Lørdagsyoga

Morgenyoga & smoothie-frokost

Får du ikke til yogatimer i arbeidsdager eller ønsker MER yoga i uken?

Velg lørdagsyoga!

 

Ta drop in, meld deg på enkelte ganger 200,- gang, eller abonner alle 4 gangene i løpet av høsten 600,- og få en gang gratis (betaling innen første gang).

 

Denne morgenyogatimen passer for alle!

Få en deilig start for helgen og kom i hyggelig selskap!

 

Lørdagsyoga høst 2017

kl. 9.30-11.00

 

16 september

30 september

11 november

9 desember

 

Solstråla Studio

Nyåpnet studio i Åros for selvpleie og positiv selvutvikling!

 

Studio tilbyr massasje, yoga, dans, velvære & læring for deg som er, eller ønsker å bli bedre livsnyter og livsstudent! Bli med på et positivt fellesskap der fokus er i å ta bedre vare på og bevege seg i tråd med seg selv mens du kommer i bedre form, får en god dose avspenning både i form av massasje og bevegelse og opplever glede & velvære.

 

Kurs: En rekke kurs på yoga & dans holdes på Solstråla men stedet er også basen for PREP samlivskurs og andre kurs/workshop/arrangementer. Oppførte tidspunkter for samlivskurs et tilgjengelige for par som ønsker å ta kurset på Solstråla.

 

Massasje: Booking på en rekke type massasjeformer av en profesjonell massør tirsdager og torsdager, evt. fredag og lørdag morgen/dag er også mulig.

 

Ta en titt på timeplanen og booke din tid for selvpleie, bevegelse og læring! Joine vårt fellesskap av livsnytere og livsstudenter!

 

tlf. 470 26 892

adresse:

Hurumveien 38, Åros

inngang til venstre på samfunnshuset