Skole Yoga

Skole Yoga

supplerende opplæringstilbud og aktivitetsform

 for skole og SFO

Sunn, konkurransefri bevegelse & positiv selvutvikling

Yoga & Mindfullness for de unge

 

Skole Yoga er et nytt opplærings- og aktivitetstilbud for enkeltelever og små grupper (inkl. skolefritidsordningen) som har godt av et supplerende opplæringstilbud som er helseforebyggende både psykisk og fysisk. De fleste barn har en støyete og hektisk hverdag med mye forskjellige stimuli, hvor de har økende behov for å lære strategier for å stresse ned, bearbeide dagens inntrykk og gjenopprette kontakt med seg selv, for så å kunne lære og samhandle bedre med andre i hverdagen.

 

Jeg tilbyr yoga & mindfulness tilrettelagt for skoleelever som et supplerende tilbud til spesialundervisning for enkeltelever eller grupper, eller en del av opplæringen i faglige aktiviteter der det skulle passe.

Elevene får utfolde seg i tilrettelagte yogaøvelser der koordinasjon, motorikk, balanse, sosiale ferdigheter, og oppmerksomhetsevner får en fin ramme å styrkes i.

 

Det gis øvelser i enkle mindfulness teknikker der de kan utvikle strategier for å gjenopprette ro i både sinn og kropp og reflektere over egenskaper de kan utvikle ved seg selv. Det internasjonalt anerkjente pedagogiske

Virtues Project-materialet (Dannelse og dyder) benyttes for å sette selvutvikling inn i et oppmuntrende og positiv system der de positive menneskelige egenskaper bevisstgjøres og reflekteres over. Tilnærmingen ved Stråla og Virtues Project er ikke knyttet opp mot en spesifikk kultur eller livssyn, og derfor tiltaler den allmennheten.

 

Denne undervisningen egner seg også godt til å inlemmes i opplæringen for Livsmestring og Folkehelse. Jeg kan skreddesy opplegget til ønskete spesifikke mål etter ønske.

 

Pedagog & Stråla Yoga Guide, Mei Schulz

Mei Schulz er en utdannet pedagog (adjunkt) med erfaring i skoleverket (primært barneskole) siden 2007, og er også en sertifisert Stråla Yoga Guide. Hun er en godt likt, tydelig og varm pedagog med positive erfaringer med integrering og bruk av Virtues Project-programmet (Dannelse & dyder) i undervisning både med enkeltelever og klasser, og ved arbeid med sosialt miljø på skolen. Mei har også tatt yogaleder kurs for barn med spesielle behov ved Oslo Yoga.

Hun har mange års erfaring med å jobbe med elever med ulike utfordringer både spesifikt og gjennom å være kontaktlærer, og ser behovet for å utvikle et tilpasset, mer helhetlig og variert opplæringstilbud for skolehverdagen både som en nødvendig og spennende utfordring. Derfor ble disse tjenestene utviklet.

 

Mei ønsker å bidra til positiv selvutvikling, selvmestring, bedre livskvalitet og totalhelse for de unge.

 

Skoleleder eller pedagoger tar kontakt for en avtale. En liten stilling kan vurderes. Prisliste & brosjyre sendes ved ønske.

 

 

Skole Yoga kan bestilles

Mandager 10-14

Tirsdager 9-14

Torsdager 9-14

Fredager 9-12

Lev i tråd med deg selv og naturen

Når helsa eller relasjoner begynner å gi varselsignaler er det en konsekvens av å ha fremmedgjort seg selv fra vår sann natur ved oss og naturen rundt oss. Men det finnes gode nyheter! Vi har alltid et valg å gjøre noe med situasjonen. Ressurssene finnes ved oss, rundt oss i naturen og i kunnskap og verktøy skapt av forskning og menneskelig utvikling.

For å takle livets utfordringer og stress, må vi aller først lære å takle oss selv. Bli venner med oss selv.

Du er skapt med kropp, sinn og sjel.

Ta vare på alle tre, bring dem i harmoni.

Alt dette kan heldigvis læres,

og det er nok grunnen til at vi er her!

Bli med på å øve på å frigjøre din kapasitet og utstråling til et nytt nivå!

Schulz Radiance

Å danne et positivt forhold til andre

begynner ved å

forme

et positiv forhold

til deg selv.

Stråla Yoga

Bestill nyhetsbrev


Ønsker du å motta våre siste nyheter om det som skjer via epost?

Skriv din epostadresse nedenfor, eller følg med på oss på Facebook på Solstråla Studio!

 

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei SchulzKontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Kulturhuset Hovtun

Prestegårdsalléen 2-4

3490 Klokkarstua

 

Heggedal Innbyggertorget

Heggedalsbakken 6

1389 Heggedal

 

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid.

Copyright @ All Rights Reserved