Stråla Yoga Energi / Styrke

E n e r g i

S t y r k e

Stråla Yoga Energi / Styrke

Gruppetimer & privattimer

60 minutter

 

Mer dynamisk yoga som revitaliserer, kvikner og styrker. Fremmer fokus, hensiktsmessig energibruk og totalbevegelighet i en dynamisk flow. Energi- og Styrke-timene er begge dynamiske timer, men Styrke-timer er i skalaen noe mer kraftfulle der bevegeligheten utvides i alle retninger (stående/opp ned). Dette kurset veksler mellom Energi og Styrke-time.

 

Vi beveger oss med hele kroppen med alt vi har, på alle mulige måter og retninger og lar pusten drive oss gjennom enkle og utfordrende bevegelser. Alle i relativt god form og ønske om bedre balanse, koordinasjon og styrke får utbytte av disse timene, der vi også utforsker håndbalanserende stillinger og vebeger oss gjennom artige overganger mellom posisjoner, spesielt i Styrke-timene.

 

I Stråla Yoga er vi ikke så opptatt av selve posisjoner rent teknikkmessig, men desto mer opptatt av den myke holdningen, energibruk, pust og naturlige bevegelse som virkemidler for å oppnå mer med mindre anstrengelse. Formen oppstår i bevegelse! Når vi gradvis utforsker bevegelsen på denne måten, kan tidligere utfordrende bevegelser føles mer overkommelige gjennom en raskere prosess. Bli med på denne utforskende, lekende og drivende flowen! Timene avsluttes med deilig avspenning.

 

Høst 2018 / Vår 2019

Trento Røyken & Hurum

Stråla Yoga ENERGI / STYRKE

mandager 20.05-21.05

 

 

 

*Vi følger skolerute, ingen undervisning i skoleferier.

 

 

Denne timen kan bestilles som gruppe- eller privattime i deres virksomhet

 

Ute etter personlig tilpasset yoga

inkl

YogamassasjeLes mer her!

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei SchulzKontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Kulturhuset Hovtun

Prestegårdsalléen 2-4

3490 Klokkarstua

 

Heggedal Innbyggertorget

Heggedalsbakken 6

1389 Heggedal

 

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid.

Copyright @ All Rights Reserved