Stråla Yoga Energi / Styrke

Gruppetimer & privattimer

75 minutter

 

Mer dynamisk yoga som revitaliserer, kvikner og styrker. Fremmer fokus, hensiktsmessig energibruk og totalbevegelighet i en dynamisk flow. Energi- og Styrke-timene er begge dynamiske timer, men Styrke-timer er i skalaen noe mer kraftfulle der bevegeligheten utvides i alle retninger (stående/opp ned). Dette kurset veksler mellom Energi og Styrke-time.

 

Vi beveger oss med hele kroppen med alt vi har, på alle mulige måter og retninger og lar pusten drive oss gjennom enkle og utfordrende bevegelser. Alle i relativt god form og ønske om bedre balanse, koordinasjon og styrke får utbytte av disse timene, der vi også utforsker håndbalanserende stillinger og vebeger oss gjennom artige overganger mellom posisjoner, spesielt i Styrke-timene.

 

I Stråla Yoga er vi ikke så opptatt av selve posisjoner rent teknikkmessig, men desto mer opptatt av den myke holdningen, energibruk, pust og naturlige bevegelse som virkemidler for å oppnå mer med mindre anstrengelse. Formen oppstår i bevegelse! Når vi gradvis utforsker bevegelsen på denne måten, kan tidligere utfordrende bevegelser føles mer overkommelige gjennom en raskere prosess. Bli med på denne utforskende, lekende og drivende flowen! Timene avsluttes med deilig avspenning.

 

Høst 2018

Stråla Yoga ENERGI

onsdager 17.15-18.30

oppstart 29. august

 

Stråla Yoga STYRKE

torsdager 18.00-19.15

oppstart 30. august

 

2550,-/semester

 

*Vi følger skolerute (Buskerud), ingen undervisning i høstferie 1.-5- oktober

 

drop in 250,-

Denne time kan også bestilles som privattime. Spør oss!

 

Ute etter personlig tilpasset yoga

inkl

Yogamassasje

 

 

Les mer her!

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei Schulz

 

 

Kontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Solstråla Studio

Hurumveien 38, Åros

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid

Copyright @ All Rights Reserved