Beveg deg i tråd med deg selv

 

Stråla Yoga er utviklet for å gjøre Yoga inkluderende for alle. Yoga var opprinnelig oppdaget nemlig for å øke bevissthet på både kropp og sinn, og harmonere disse to. Kan du puste, så kan du praktisere yoga. Å bringe ro, flyt og oppmerksomt og følende nærvær i alt vi gjør kan blir styrket via yoga, noe som utvikler evnen til å bevege og tenke seg gjennom livet med flyt, tillit og tro på egen potensiale.

 

Stråla Yoga fremmer en tro på at den beste måten å oppnå mål er å føle seg vel hele veien og forkaste myten om at det skal lidelse, push og aggresjon til for å få resultater. Bevegelse skal føles godt og sette oss i kontakt med oss selv. "Riktig" bevegelse oppstår i tråd med seg selv, ikke etter ytre manipulering. Dette gjør underverker for totalhelsen mens vi lærer å sette vårt hele vesen i alt vi gjør; avblokkere energi der det er låst, og bevege oss naturlig og effektivt gjennom enkle og utfordrende stunder. Stråla Yoga skifter fokus fra bevegelse med anstrengt teknikk til bevegelse med ro og flyt, noe som befrir energi og kreativitet og gjenoppretter et positivt, vennlig og tillitsfull forhold til ens kropp bevegelighet uansett kondisjonsnivå eller treningsbakgrunn.

 

Dette bevegelsessystemet med yogaens strukturer og velvære prinsippene og energibruk fra Tai Chi har som hensikt å dempe stresshormonene og vekke velværehormonene. Stråla Yoga er utviklet i tråd med den seneste forskningen innenfor Mind & Body Medicine og stress & aldring samt prinsippene sentrale i japansk og kinesisk helseviten (det nye og urgamle kunnskap i skjønn harmoni). Vi lærer å slippe tak i spenning og stress i møte med utfordringer ved å erstatte dette med rolig, koordinert flow der bevegelse skal føles godt, ikke anstrengt. Denne tilnærminen endrer hele kjemien i kroppen, som på sin måte også endrer vår tankevirksomhet til en mer balansert, tilfreds og fungerende tilstand i alle livets gjøremål.

 

Det er aldri for sent å utvikle nye, sunne vaner som kan endre tilstanden din i både kropp og sjel. Start i dag! Det er foreløpig kun et par Stråla Yoga guider i Norge. Stråla Yoga Guider er utdannet ved Stråla Yoga (New York) av selve grunnlegerne Tara Stiles og Michael Taylor.

 

Din nærmeste Stråla Guide, Mei Schulz er profilert ved Stråla Yoga New York her. Kom for å øve å bevege deg i tråd med deg selv. Når du har dette i fokus, beveger du deg bedre gjennom livet i tråd med ditt sanne selv!

Stråla Yoga-deltagere hos Mei deler...

"Jeg har prøvd mange ting før, men for første gang føles det helt perfekt!"

"Jeg føler at jeg faktisk mestrer yoga!"

"Jeg sover så godt etter timene!"

"Det skjer framgang i hver time"

"Det kjennes godt i kroppen."

"Jeg merker jeg har så godt av dette, jeg vil ha mer!"

"Jeg får lov å være meg selv, det er ikke for statisk og rigid, og vi har det også moro!"

"Jeg føler meg så glad etter yogaen!"

"Barna mine har lagt merke til at jeg (mammaen) har det mye bedre etter at jeg begynte på yoga."

"Jeg går til kiropraktor etter yoagen, og han sier at jeg har tydeligvis godt av yoga".

"Jeg ble anbefalt av kiropraktoren min å prøve Stråla Yoga."

"Det løsner på de stive delene i kroppen."

GRUPPETIMER

Stråla Yoga Guide, Mei Schulz, driver Stråla Yoga gruppetimer primært på Solstråla Studio i Røyken, men kjører også yogatimer i Hurum på Kulturhus Hovtun på Klokkarstua.

Stråla Yoga-timer gis etter følgende navn (følelser): Flow, Relax, Energi / Styrke eller Skånsom.

Alle timer er i utgangspunkt åpne for alle, ingen nivåer. Finn en time som passer for Deg! Øv på det du trenger i hverdagen, om det er da variasjon, avspenning, energi, fokus, styrke eller mer skånsom og rolig bevegelse.

 

Uansett timevariant, er det til syvende sist du som finner din egen flow innenfor en ramme som skapes i enhver time, og du justerer flowen din til det som kjennes riktig! Stråla-tilnærming hjelper deg nemlig på å bli bedre på å bruke denne intuisjonen og slik øke kapasiteten din gradvis. Spør oss dersom du er usikker på hvilken time du skal velge!

Priser

semesterkurs: 2000-2500,-

50% av det andre kurset,

dersom man melder seg på to kurs

*se nøyaktig pris ved å klikke på

det aktuelle kurset via menyen øverst på siden

månedspass: 1000,-/4 uker

kan kjøpes når som helst i måneden, gyldig i 4 uker fra kjøpet. Inkl ubegrenset deltagelse på alle timer

drop in: 200,-/t

Lørdagsyoga inkl smoothie: 250,-

Hvor?

 

mandager, onsdager, torsdager Solstråla Studio

tirsdager

Kulturhus Hovtun

 

PRIVATTIMER ELLER BEDRIFT

Stråla Yoga-timer kan også bestilles som privattime eller som en del av velværetiltak på arbeidsplasser.

 

Ved en privattime kan du velge mellom en standard privattime som følger noenlunde en standard forløp av en bevegelses flow som velges mellom timevarianter Skånsom, Relax eller Energi tilpasset for deg eller enda mer skreddesydd privattime inkl meditasjon og yogamassasje. Denne type time er mer terapeutisk, der det blir i tillegg til bevegelse mer tid for meditasjon og Yogamassasje etter Shiatsu-teknikker slik praktisert av guidene i Stråla Yoga.

Priser

Privattime Standard

voksen 550,-/t ungdom 450,-/t

Privattime Skreddesydd

voksen 850,-/t ungdom 700,-/t

Yogatime Bedrift

1000,-/t

650,-/30 min. 400,-/15 min.

eksl reisetillegg 200,-

Når kan bestilles?

Mandager + Onsdager

12.00-14.00 på studio privattime standard/skreddesydd

Tirsdager 9.00-12.00 hos målgruppe

Torsdager 9.00-15.00 hos målgruppe

 

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei Schulz

 

 

Kontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Solstråla Studio

Hurumveien 38, Åros

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid

Copyright @ All Rights Reserved