Stråla Yoga

SCHULZ RADIANCE

Beveg deg i tråd med deg selv

 

Stråla Yoga er yoga rettet mot alle. Om du er en nybegynner eller en praktiserende yogis, får du uansett utbytte av denne tilnærmingen. Stråla Yoga bringer ro, flyt og oppmerksomt og følende nærvær i alt vi gjør på matta, noe som utvikler evnen til å bevege og tenke oss gjennom livet med ro, klarhet, tillit og tro på egen potensiale. Stråla Yoga kombinerer bevegelsesvisdom fra Yoga, Tai Chi, Qi Gong og tradisjonell kinesisk helseviten som en måte å slippe stress, helberede og bevege seg lett gjennom alle type utfordringer.

 

Dette bevegelsessystemet har som hensikt å dempe stresshormonene og vekke velværehormonene, å balansere hele nervesystemet. Forskningen bekrefter at de fleste kjente plager eller sykdommer i vår tid skyldes av en aktivert stressrespons i kroppen som har gått over lang tid som vi ikke registrerer før problemene oppstår. Men dersom vi bevisstgjør oss selv og tar i bruk redskaper som opprettholder kroppens beroligelsessystem istedenfor kamp- og fluktresponsen (stressrespons), føler vi oss mer i stand til å navigere oss gjennom utfordringer med sterkere kropp og klarere hode. Dette er tilstanden der mennesker yter best. En slik beroliget tilstand kan nemlig også oppnåes mens vi er aktive! Stråla Yoga er utviklet i tråd med den seneste forskningen innenfor Mind & Body Medicine og stress & aldring samt prinsipper sentrale i japansk og kinesisk helseviten. Det nye og urgamle kunnskap anvendes i skjønn harmoni. Denne tilnærminen endrer hele kjemien i kroppen til bedre ytelsesevne, hvilken også på sin måte endrer vår tankevirksomhet til en mer åpen, balansert, tilfreds og fungerende tilstand i alle livets gjøremål. Hvordan vi gjør én ting fører til hvordan vi gjør alt!

 

Stråla Yoga fremmer en holdning på at den beste måten å oppnå mål er å føle seg vel hele veien, og forkaster myten om at det skal lidelse, stress og maktbruk til for å få resultater. Vi lærer å slippe tak i spenning og stress i møte med utfordringer ved å erstatte dette med rolig, koordinert flow der bevegelse skal føles godt, ikke anstrengt. Med andre ord, det øves en mykere tilnærming til anstrengelse. Bevegelse skal føles godt og sette oss i kontakt med oss selv. Dette er faktisk mulig, men vi må avlære et par ting for å komme dit! "Riktig" bevegelse oppstår nemlig kun i tråd med deg selv, ikke etter ytre manipulering. Bevegelse og form kjennes unikt til et hvert individ. Vi trenger utfoldelsesfrihet innenfor trygge rammer, noe Stråla Yoga tilrettelegger. Denne muligheten gjør underverker for totalhelsen mens vi lærer å sette vårt hele vesen i alt vi gjør; avblokkere energi der det er låst, og bevege oss naturlig, energisparende og effektivt gjennom enkle og utfordrende stunder. Stråla Yoga skifter fokus fra anstrengt teknikk eller "perfekte posisjoner" til bevegelse med ro og flyt, noe som befrir energi og kreativitet og gjenoppretter et positivt, vennlig og tillitsfull forhold til ens kropp og bevegelighet uansett kondisjonsnivå eller treningsbakgrunn. Vi er mindre opptatt av hvordan det skal se ut men

desto mer fokusert på følelsen i prosessen. Det er nemlig lov å gå etter godfølelsen! På denne måten oppadger man også at utfordrende ting blir enklere og morsommere! Dette er yoga for alle. Erfarne yogiser eller instruktører kan få fin utbytte og utvide horisonten i sin praksis. Veien mot utfordringer kan lettes betraktelig og en hemmende rigiditet byttes ut med en frigjørende flow tilstand!

 

Det er aldri for sent å utvikle nye, sunne vaner som kan endre tilstanden din i både kropp og sjel. Når du etablerer en regelmessig praksis, merker du raskt resultater! Det er foreløpig kun et par Stråla Yoga guider i Norge. Stråla Yoga Guider er utdannet ved Stråla Yoga (New York) av selve grunnlegerne Tara Stiles og Michael Taylor.

 

Din nærmeste Stråla Guide, Mei Schulz har sertifisering på 500t utdannelse ved Stråla Yoga New York. Kom for å øve å bevege deg i tråd med deg selv. Når du har dette i fokus, beveger du deg bedre gjennom livet i tråd med ditt sanne selv!

Stråla Yoga-deltagere hos Mei deler...

"Jeg har prøvd mange ting før, men for første gang føles det helt perfekt!"

"Jeg føler at jeg faktisk mestrer yoga!"

"Jeg sover så godt etter timene!"

"Det skjer framgang i hver time"

"Det kjennes godt i kroppen."

"Jeg merker jeg har så godt av dette, jeg vil ha mer!"

"Jeg får lov å være meg selv, det er ikke for statisk og rigid, og vi har det også moro!"

"Jeg føler meg så glad etter yogaen!"

"Barna mine har lagt merke til at jeg (mammaen) har det mye bedre etter at jeg begynte på yoga."

"Jeg går til kiropraktor etter yoagen, og han sier at jeg har tydeligvis godt av yoga".

"Jeg ble anbefalt av kiropraktoren min å prøve Stråla Yoga."

"Det løsner på de stive delene i kroppen."

"Aldri opplevd yoga som dette før, det var så skjønt, det kjentes som å danse!"

s t r å l a  y o g a

Yoga til folket, for store & små

... der det skjer!

Stråla Yoga Guide, Mei Schulz, brenner for å tilby yoga til folk flest og gir Stråla Yoga gruppetimer på steder det det gryr av aktivitet og inkludering. I Hurum kan du delta i Meis timer på Kulturhuset Hovtun på Klokkarstua og Trento Hurum & Røyken på Sætre. Til våren 2019 starter Mei også på Innbyggertorget i Heggedal (Asker)! Barne Yoga tilbys på Kulturhuset Hovtun og Innbyggertorget i Heggedal. Privattimer & Yogamassasje gis også der de fleste timene foregår med unntak treningssentre.

Stråla Yoga-timer gis etter følgende navn (følelser): Flow, Relax, Energi / Styrke eller Skånsom. Scroll oppover på siden for å klikke og finne mer om de ulike timevariantene!

Alle timer er i utgangspunkt åpne for alle, ingen nivåer. Finn en time som passer for Deg! Øv på det du trenger i hverdagen, om det er da variasjon, avspenning, energi, fokus, styrke eller mer skånsom og rolig bevegelse.

 

Uansett timevariant, er det til syvende sist du som finner din egen flow innenfor en ramme som skapes i enhver time, og du justerer flowen din til det som kjennes riktig! Stråla-tilnærming hjelper deg nemlig på å bli bedre på å bruke denne intuisjonen og slik øke kapasiteten din gradvis. Spør oss dersom du er usikker på hvilken time du skal velge!

Yogamassasje, privattime eller bevegelsesøkt på jobben?

Stråla Yoga-timer kan også bestilles som privattime eller som en del av velværetiltak på arbeidsplasser.

 

Yogamassasje kombinerer yoga & massasje mens du ligger hvilende på et behagelig underlag og mottar trykk fra hender/albuer/knær av behandleren og settes i hvilende tøyninger mens du ligger på rygg/mage/side. Dette er Yogamassasje etter Shiatsu teknikker som Stråla Yoga Guider har utdannelse for. En fantastisk måte å komme i balanse, stresse ned og få tilbake energien.

 

Ved en privattime får du tilrettelagt yogaøkt i 30 minutter for dine behov som følges med avspenning i form av Shiatsu Yogamassasje i 30 min.

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei SchulzKontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Kulturhuset Hovtun

Prestegårdsalléen 2-4

3490 Klokkarstua

 

Heggedal Innbyggertorget

Heggedalsbakken 6

1389 Heggedal

 

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid.

Copyright @ All Rights Reserved