Yogamassasje, Privattimer, Bedrifter

 

YOGAMASSASJE

PRIVATTIME

BEDRIFTER

Yogamassasje, Privattime

Voksne / ungdom 

30/60 minutter

 

Vi føler oss anstrengt i kroppen og engstelige til sinns når energien, livskraften ikke flyter fritt i oss. Vi lever travle liv og tar ulike bevisste og ubevisste valg som enten fremmer eller blokkerer flyten av energien vår.

I følge den japanske og kinesiske helseviten vår helse er helt avhengig av den frie flyten av denne energien som er avgjørende for alle levende ting. Når noe virker låst i vårt sinn gjenspeiler kroppen dette. Når noe er låst i kroppen påvirker det også vårt sinn. Slik pusten, vi må holde den fri og flytende. Vi kan avblokkere energien der den er låst ved hjelp av bevegelse og trykk på ulike punkter i kroppen. Når energien i kroppen flyter fritt kommer vi i balanse der den har vært låst. Vi opplever fornyet energi, velvære og balanse. Dette er formålet med Shiatsu og Stråla Yoga som kombinerer visdommen & teknikker fra yoga, Tai Chi og Shiatsu samt seneste forskning innenfor integrert legevitenskap.

 

* Ved Shiatsu Yogamassasje ligger du på en behagelig madrass på gulvet fullt påkledd (gjerne i komfortabelt tøy)og mottar massasje i form av trykk (blant annet hender, albuer og knær brukes av behandleren) og hvilende tøyninger mens du ligger på ryggen/magen/side. Ulikt vanlig massasje der behandleren bruker håndkraft og primært håndteknikker bruker Shiatsu behandleren hele kroppen og diverse stillinger i sine teknikker.

 

*Ved å bestille en privattime får du en skreddesydd yogaøkt for dine behov inkl. en økt med Yogamassasje til slutt. Alt fra restorativ, myk yoga med fokus i spesifikke områder til en mer dynamisk og styrkende yoga økt kan tilrettelegges. 30 min bevegelse + 30 min. Yogamassasje. Guidet meditasjon for nedstressing/angstmestring/positiv selvbilde & selvtillit kan tilrettelegges etter ønske.

 

✔️Du kan velge 60 min med skreddesydd yoga & Shiatsu for Dine behov

eller

✔️30/60 min med ren Shiatsu yogamassasje for hele kroppen. 

 

Priser:

* Klippekort 3000kr / 5 x 60 min  

* Enkelttime 700kr / 60 min

 

🎁Spør om gavekort! 

 

En perfekt avbrekk etter jobb!

🕢Mandager Kulturhuset Hovtun 18.30-19.30

🕓Torsdager Heggedal Innbyggertorget 16.00-17.00 (kun 30min økter mulig på dette stedet)

🕓Onsdager, fredager på Solstråla Studio i Åros etter avtale, evt. hjemmebesøk

* ved besøk på deres virksomhet, evt. hjemmebesøk kommer et kjøretillegg til prisen, 100 kr/time

 

* Ved booking er det fint at du forteller litt om deg, din bevegelighet og utfordringer som du ønsker å jobbe med. Vi setter opp planen sammen når du skal komme på trening/behandling. Betales innen oppstart. Faktura sendes via epost. Klippekort med pakketilbud refunderes ikke etter kjøpet, men du kan benytte kortet innenfor inneværende periode (skolesemester). Du får bedre utbytte av timene ved å bestille timene helst etterfølgende uker i en periode, vi lager en plan etter dine muligheter så klart!

 

Yogamassasje/Privattime

Kulturhuset Hovtun

mandag 18.30-19.30

adresse: Prestegårdalleén 2-5, Klokkarstua, salen 2. etasje

Heggedal Innyggertorget

torsdag 15.00-17.00

adresse: Heggedalsbakken 6,

3. etasje, Langhoffrommet

Solstråla Studio

onsdag, fredag, lørdag

*spør om ledige timer

adresse: Hurumveien 38, Åros

samfunnshuset, inngang til venstre

 

Yoga bedrift / Yogamassasje

hos deres virksomhet

Mandag-fredag 10-14

Hjemmebesøk

onsdag, fredag 10-14

 

Gruppetime 15min/30min/60min BEDRIFTER, ARBEIDSPLASSER

Flere arbeidsplasser prioriterer ulike velværetiltak for sine ansatte. Yoga og Tai Chi er eldgamle bevegelsesformer som har brakt mennesker sammen for å oppleve velvære både i fellesskap og i sin egen kropp på en måte som egner seg alle uansett interesser eller kondisjonsnivå. Disse bevegelsesformene var opprinnelig skapt nemlig for dette, for å forene kropp, sinn og sjel, og i beste fall forene ulike mennesker i en trivelig og helsefremmende aktivitet.

Dette er en fantastisk investering for å fremme helse, trivsel, balanse, fokus, fysisk fostring og generell ytelse i arbeidsmiljøet!

 

Stråla Yoga er en bevegelsesform som kombinerer bevegelsesvisdom fra kinesisk Tai Chi og hovedstrukturer fra Yoga. Det veiledes en økt med med overkommelig og naturlig bevegelse som gir hvert enkelte en mulighet å finne sin egen flow. Stråla Yoga er for alle! Unn deg en trivelig økt der du kan komme vekk fra hodet ditt for et øyeblikk, bli venner med kroppen din og kjenne at hele Deg blir revitalisert!

 

Ta kontakt for en avtale. Vi skreddesyr økten for deres behov!

 

Bedrift Gruppetime 1000,- / 60 min. 650,-/30 min. 400,-/15 min. eksl reisetillegg 200,-

En gangs økt?

Arrangement

Personalmøte?

 

 

Spør oss!

SCHULZ RADIANCE

Bedrift / kursvirksomhet

Eier & daglig leder:

Mei SchulzKontakt

Email: mei@schulzradiance.no

Telefon: +47 470 26 892

 

Kulturhuset Hovtun

Prestegårdsalléen 2-4

3490 Klokkarstua

 

Heggedal Innbyggertorget

Heggedalsbakken 6

1389 Heggedal

 

Besøkstid kun på undervisnings- eller behandlingstid.

Copyright @ All Rights Reserved