Workshop & arrangementer

Workshop & arrangementer

Her annonseres det workshop/kurs og andre arrangementer som holdes ved regi av Schulz Radiance. Each One Teach One er et lørdagskonsept da studio huser ulike kurs holdt av ulike dyktige folk som lærer gjerne bort det de kan. Fin mulighet for læring også tvers aldersgrupper! Alt fra dans, håndarbeid + annen ferdighetstrening, helserelaterte temaer til teknologi står på høstens plan! Følg med her, nye kurs meldes fortløpende!

 

Åpent Pusterom

livssynsåpen meditasjon

Each One Teach One

Workshop / Kurs

Disse samlingene introduserer og forener hovedhensikten i verdens meditasjonstradisjoner og inspirerer å etablere egen intuitiv meditasjonsspraksis, å dyrke sitt eget åndelig liv.

 

Åpent Pusterom skaper en stemning for ro og ettertanke og gir mulighet å høre på og lese ulike inspirerende tekster fra verdens ulik åndelige lære til vakkert musikk. Et slags hverdagsmeditasjon i fellesskap der det er også skapt rom for å dele sang, bønn, mantra eller sitater fra egne inspirasjonskilder. Vi skaper og deler opplevelsen sammen mens rom og rammer for lesing (etter tema) er tilrettelagt.

 

Gratis inngang, men meld på forhånd at du/dere kommer.

Velkommen!

 

Enkel servering: te & frukt/nøtter

 

 

 

Persisk Bandari Dans workshop

med Mei

2. september kl. 12-14

Sted: Solstråla Studio

Pris: 350,-/voksen

500,- voksen med barn

 

Lær deg en hel gruppedans. Åpen for alle aldre. Sosial danseglede, overkommelige morsomme bevegelser og trinn til eksotiske Bandari-rytmer! God trim og moro! Workshop avsluttes med rolig avspenning til orientalsk fortelling.

 

Ta med: drikkeflaske, komfortable klær det er ok å svette og bevege seg på. Fottøy: barbent, sokker eller myke dansesko. Vi har hoftesjal til lån, men ta med dersom du har egen!

1. september

kl. 19.00-20.30

Tema: Vårt indre, sjelen

 

 

Klassisk Persisk Dans workshop

med Mei

23. september kl. 12-15

Sted: Sætrehallen, speilsal

Pris: 600,-

 

Gammel grasiøs kunstdans fra Persia, som kalligrafi i bevegelse. Dans med åndelig dybde!

Vi inspirerer oss av en mystisk tekst og lærer en koreografi. Det kan være en fordel med erfaring med koreografi før, men alle er velkomne til å prøve.

 

Ta med: drikkeflaske, komfortable klær det er ok å svette og bevege seg på. Dersom du har lang romslig skjørt, kan det være gøy å ha på, men ikke et krav. Fottøy: barbent, sokker eller myke dansesko

 

 

29. september

kl. 19.00-20.30

Tema: Vårt forhold til andre

Lær deg å lage lekre smykker av kaffekapsler!

med Marthy

4. november kl. 11-13

Sted: Solstråla Studio

Kurspris: 350,-/person inklusiv materialer som trenges til å lage halskjede, blant annet 50 kapsler, bånd.

Mål: Vi lager halskjede av brukte Nescafé kaffekapsler.

I løpet av 2 timer lager vi ferdig et halskjede av kaffekapsler. For å rekke å bli ferdig med kjedet har jeg tatt ut kaffen og vasket kapslene sånn at vi kan starte med det morsomme med en gang. Mens låsen tørker viser jeg dere flere ting du kan lage med Nescafé kaffekapsler.

Jeg gleder meg til å treffe dere. Hilsen, Marthy

 

3. november

kl. 19.00-20.30

Tema: Den åndelige vei

Naturlig Kvinnehelse - et kurs for kvinner i fruktbar alder som er interessert i hormonfri naturlig prevensjon og å lære strategier for å navigere gjennom kvinnelig syklus og lære mer om naturligere sanitære og prevensjonsalternativer

med Mei

2. desember kl. 12-15

Sted: Solstråla Studio

Pris: 650,- inkl. enkle forfriskninger

 

Bli kjent med tema på bloggen til Mei Radiant Woman for å lære litt mer

 

 

Følg med på kursprogram på denne siden (blir oppdatert fortløpende) eller på facebook-siden

for å få med deg hva som skjer på Solstråla Studio!

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

Solstråla Studio

Nyåpnet studio i Åros for selvpleie og positiv selvutvikling!

 

Studio tilbyr massasje, yoga, dans, velvære & læring for deg som er, eller ønsker å bli bedre livsnyter og livsstudent! Bli med på et positivt fellesskap der fokus er i å ta bedre vare på og bevege seg i tråd med seg selv mens du kommer i bedre form, får en god dose avspenning både i form av massasje og bevegelse og opplever glede & velvære.

 

Kurs: En rekke kurs på yoga & dans holdes på Solstråla men stedet er også basen for PREP samlivskurs og andre kurs/workshop/arrangementer. Oppførte tidspunkter for samlivskurs et tilgjengelige for par som ønsker å ta kurset på Solstråla.

 

Massasje: Booking på en rekke type massasjeformer av en profesjonell massør tirsdager og torsdager, evt. fredag og lørdag morgen/dag er også mulig.

 

Ta en titt på timeplanen og booke din tid for selvpleie, bevegelse og læring! Joine vårt fellesskap av livsnytere og livsstudenter!

 

tlf. 470 26 892

adresse:

Hurumveien 38, Åros

inngang til venstre på samfunnshuset