Workshop & arrangementer

Solstråla Studio

Solstråla Studio er et sted for positiv selvutvikling, bevegelse, læring & velvære for deg som er, eller ønsker å bli bedre livsnyter og livsstudent! Bli bedre på å ta vare på og kjenne hele deg mens du kommer i bedre form, har det moro og er med på et positivt fellesskap.

 

Dette er den fysiske basen for Schulz Radiance der meste parten av kursene foregår mens Mei også holder kurs i noen utvalgte steder i Hurum.

 

En rekke kurs på yoga & dans holdes på Solstråla men stedet er også basen for PREP samlivskurs. Oppførte tidspunkter for samlivskurs et tilgjengelige for par som ønsker å ta kurset på Solstråla. Morgenyoga, åpent Pusterom, inspirasjonsstunder, enkelttimer, workshop/andre kurs & arrangementer byr på en variasjon av berikende former for læring, velvære og fellesskap på studio.

 

Se oversikten over kursene og meld deg på & bli med på et hyggelig fellesskap av livsnytere og livsstudenter!

 

tlf. 470 26 892

adresse:

Hurumveien 38, Åros

inngang til venstre på samfunnshuset

Følg med på kursprogram på denne siden (blir oppdatert fortløpende) eller på facebook-siden

for å få med deg hva som skjer på Solstråla Studio!

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

Workshop & arrangementer

Her annonseres det workshop/kurs og andre arrangementer som holdes ved regi av Schulz Radiance. Each One Teach One er et lørdagskonsept da studio huser ulike kurs holdt av ulike dyktige folk som lærer gjerne bort det de kan. Fin mulighet for læring også tvers aldersgrupper! Alt fra dans, håndverk + annen ferdighetstrening, helserelaterte temaer til teknologi står på høstens plan!

 

Each One Teach One

Workshops

Hverdagsmeditasjon, utvalgte fredager:

inngang 50,-/person

servering te & frukt/nøtter

 

1. september

Tema: Vårt indre, sjelen

 

 

Persisk Bandari Dans-workshop

med Mei

2. september kl. 12-15

Pris: 500,-/voksen

700,- voksen med barn

 

Lær deg en hel gruppedans. Åpen for alle aldre. Sosial danseglede, overkommelige morsomme bevegelser og trinn til eksotiske Bandari-rytmer! God trim og moro!

 

Ta med: drikkeflaske, komfortable klær det er ok å svette og bevege seg på. Fottøy: barbent, sokker eller myke dansesko. Vi har hoftesjal til lån, men ta med dersom du har egen!

29. september

Tema: Vårt forhold til andre

Klassisk Persisk Dans - workshop

med Mei

23. september kl. 12-15

Pris: 600,-

Gammel grasiøs kunstdans fra Iran, som kalligrafi i bevegelse. Dans med åndelig dybde!

Vi inspirerer oss av et dikt (Rumi) og lærer en koreografi. Det kan være en fordel med erfaring med koreografi før, men alle er velkomne til å prøve.

 

Ta med: drikkeflaske, komfortable klær det er ok å svette og bevege seg på. Dersom du har en lang romslig skjorte, kan det være gøy å ha på, men ikke et krav. Fottøy: barbent, sokker eller myke dansesko

 

3. november

Tema: Den åndelige vei

Lær deg å lage lekre smykker av kaffekapsler!

med Marthy

4. november kl. 12-15

 

Mer informasjon kommer!

 

Naturlig Kvinnehelse - et kurs for kvinner i fruktbar alder som er interessert i hormonfri naturlig prevensjon eller å bli bedre på å navigere i sin syklus og lære mer om naturligere sanitære og prevensjonsalternativer

med Mei

11. november kl. 12-15

Pris: 800,-

 

Bli kjent med tema på bloggen til Mei Radiant Woman for å lære litt mer

 

 

Copyright @ All Rights Reserved